Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 Kissé könnyelmű

Pali apja kívánságára agrártudományi egyetemen tanul. Kezdetben kollégiumban lakik. Alkatánál fogva nincs olyan vonzereje, mint bátyjának. Bár ő is jóképű és sportos, mégsem szívdöglesztő típus. Vagy csak nagyon fiatal még? Őszinte és megbízik másokban, de nem naiv. Jókedvű, értelmes, kellemes beszélgetőpartner. Lelkesedését könnyen átragasztja másokra is. Egyenlőre kisebb, belátható céljai vannak, most még inkább szórakozni akar, mintsem, hogy a jövőjéről elmélkedjen. Kalandra, szórakozásra, nőkre vágyik. Kissé könnyelmű még de már kezdi sejteni, hogyha baj van, apuka nem feltétlenül segít… Egyesek lustának tartják, de ez így nem igaz. Inkább szeretne önálló lenni, ezért is vállal munkát nővére bisztrójában, később pedig bárhol, ahol pénzt tud keresni.

Életben:Bruckmann Balázs

Született: Budapest, 09. 17.
Családi állapota: nőtlen
Becenév: Balázska, Balage
Magasság: 178 cm
Testsúly: 65 kg
Horoszkóp: Szűz, aszcendensem Mérleg
Kedvenc háziállat: minden állatot szeretek
Kedvenc együttes, énekes: mindent kedvelek, ami igényes. A modern tánczenét nagyon szeretem pl.: Faithless
Kedvenc autó: BMW - M3 Coupe, és a legújabb 7-es
Kedvenc szín: kék
Kedvenc film: Az élet szép
Kedvenc étel: pizza
Kedvenc sport: szinkronúszás (de inkább nézni szeretem) -Nagyon jó érzés volt bekerülni a Barátok közt stábjába. Az esélytelenek nyugalmával mentem el a válogatásra, csak kíváncsiságból. Bekerültem, és egyre jobban élvezem az egészet. A forgatásokat, az új barátokat, mindent. Eleinte sok minden zavart, a díszlet, a kellékek, a kamera.Balázs munka mellett a Budapest Média Intézet hallgatója. Kommunikáció szakos, de később PR-ra szeretne szakosodni.

-Ha éppen semmi dolgom sincs, akkor a barátaimmal találkozom, vagy zenét szerzek. Dj Sterbinszky Disco Graphy című lemezén az Ugly Dog az én művem. Régebben énekeltem is, Balage néven sikerült kiadni a Soha ne mondd maxit. Ehhez klipet is forgattunk, úgyhogy a színjátszást már ott elkezdhettem.