Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 Érző lélek lakik a rideg külső mögött

Fiatal hölgy, igazi bombázó. Fontosnak tartja, hogy mindig tökéletes legyen a megjelenése. Nagyon csinosan öltözködik, pontosan tudja, mi áll jól neki. Ambiciózus, intelligens, céltudatos. Miután megvetette apjával a Rózsa bisztrót, azonnal eltávolította onnan az alkalmazottakat. Így lett haragosa Vili bácsi és Magdika is. A rideg külső mögött azonban érző lélek lakozik. Talán ez az oka annak, hogy éppen Kertészék fiával, Gézával bonyolódik szerelembe. Később Berényi Miklós is helyet kap a szívében, de hogy ki lesz élete párja, még nem derült ki. Testvéreit, akiket nagyon szeret, anyaként istápolja. Élete legfőbb célja az édesapjának való megfelelés. Be akarja bizonyítani, hogy bár nem fiúnak született, nő létére is képes független, sikeres emberré válni.

Életben:Deutsch Anita

Született: Budapest, augusztus 11.
Családi állapota: hajadon.
Becenév: nincs
Magasság: 174 cm; Testsúly: 57 kg
Horoszkóp: Oroszlán
Kedvenc együttes, énekes: sokféle zenét szeret, de nincs olyan, amit állandóan hallgatna. Szereti a musicalt, az operettet, a jó kis színházi zenéket. Meghallgatja mai zenéket is, de csak rádióban.
Kedvenc autó: Nissan Micra
Kedvenc szín: állandóan változó, most a piros
Kedvenc film: mindig változik - egy ideje a Mexikói és a Csillagok háborúja.
Kedvenc étel: amit az anyukám főz, csak ne főzelék legyen.
Kedvenc sport: úszás Anita a II. Rákóczi Ferenc gimnáziumban érettségizett. Két évet töltött Amerikában, ahol angolul tanult és dolgozott, majd beiratkozott a Gór Nagy Mária Színitanodában. Eközben az ELTE művelődésszervező szakán szerzett diplomat. Első - a Gór Nagy Mária Színitanodán kívüli szerepét a Vidám színpadon a Paprikás csirke című darabban kapta. Kedvenc alakítása Csehov Három nővérében Irina szerepe. 2001 óta a Győri Nemzeti Színház munkatársa.Vezetett tévéműsort, s belekóstolt a filmvilágba: Sas Tamás Presszójában és a Kalózokban is játszott. Több sorozatban forgatott - többek között az Éretlenekben -, és a Pizzásban is epizódszerepet játszott Szacsvay László oldalán. Amire a legbüszkébb: Tony Scott Spy game című filmjében Robert Redford és Brad Pitt partnere volt.A Barátok köztben egy jómódú üzletember legidősebb gyermekét játssza, akinek fő célja, hogy apja elismerését elnyerje. Andrea okos, intelligens, szorgalmas nő, aki legfőképpen a karrierjére koncentrál, és bizonyos értelemben Berényi Miklós női alteregója.Anita elárulta, abszolút közel áll hozzá a szerep. Az pedig, hogy kamera előtt lehet, hatalmas ajándék.