Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 Orsolya természetesen szép, ragyogó intellektusú, harmincas pszichológusnő. Szorgalmas és komoly, nagyon szereti a hivatását, és egy budapesti kórházban végzett munkáján kívül mellékállásban más feladatokat is elvállal. Csoportos foglalkozásokat vezet különböző helyeken, leszokóban levő drogosok és alkoholisták számára. Orsolyának van egy 15 éves lánya. Nagyon szereti a családját, bár van egy fájdalmas titka: a férje, Levente, elhanyagolja őt és gyermeküket. Leventét csak a munka érdekli, meg az, hogy egyre több pénzt kereshessen. Orsolyán és a lányán kívül szinte senki más nem tud erről, ő pedig már szinte belenyugodott a helyzetbe. Az élet iróniája, hogy pszichológusként gyakran segít olyan nőknek, akik hasonló problémákkal fordulnak hozzá, miközben a saját helyzetén képtelen változtatni. Novák Lacival szinte első látásra egymásba szeretnek, miközben Csaba is szemet vet pszichiáterére.
Életben:Lóránt Krisztina

Párommal, Csankó Zoltán színművésszel, közös nyugdíjas éveket tervezünk. A legtöbbet az életemben szüleimnek és az én Annámnak, nővéremnek köszönhetem. Becenév: Sok van. Van olyan, amit csak az a szűk kör ismerhet, akikkel szoros közösségben élek. Ennek ellenére egyet sem áldoznék fel, mindegyiknek története van, hadd maradjanak meg nekem.Magasság: 164cm
Testsúly: 54 kg
Horoszkóp: Bika
Kedvenc háziállat: A szomszédnő lelenc kutyája
Kedvenc szín: Mind
Kedvenc film: Erre nem tudok válaszolni. Sok felejthetetlen pillanatot őrzök nem lenne igazságos választani.
Kedvenc énekes: Hát… Na jó, ő mindenképpen: Emmylou Harris
Kedvenc étel: iráni illetve az orosz kaviár Kedvenc sport: vízilabda, koronglövészet

Amit még érdemes tudni:

Budapesten születtem, és azóta sok helyen megfordultam. Különböző klímájú országokban töltöttem hosszabb rövidebb időt, sokféle világnézetű emberrel találkoztam. Büszke vagyok arra, hogy a világon nagyon sok helyen vannak barátaim.