Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 Ő a legeltökéltebb Nóra anyja egy befolyásos pártfunkcionárius lánya, aki még gimnazistaként alkalmi kapcsolatot létesített roma származású osztálytársával. A gyermeket megszülte, ám a zord szülők azonnal intézetbe adták a kicsit, egy percig sem foglalkoztak vele. Nóra még a nevét is az árvaházi gondozóktól kapta… Bár külső nyomot nem hagytak rajta az intézetis évek, hiszen Nóra ragyogó nő, belül azért elraktározta mindazt, amin átment gyerekkorában. Tökéletesen megtanulta, hogy az életben csakis kemény elhatározással és szívós munkával érhet el bármit is. A barátok közül messze ő a legeltökéltebb. Nóra vágyik a sikerre. Bátor nő, de azért tart a kudarctól. Nem fél kimondani azt, amit gondol. Erőssége az őszinteség és a pozitív hozzáállás.

Dédelgetett álma, hogy anya legyen. Nóra esküvőjét megelőzően nem merte bevallani élete egyetlen szerelmének, Berényi Miklósnak, hogy nem szülhet neki gyermekeket. Így mondta ki a boldogító igent. A lelkiismeret furdalásba majd belepusztult, s férjét elhagyta a nászéjszakát követő hajnalon. Megmagyarázhatatlan módon repülőre szállt, s Párizsban tartózkodott több mint egy évig.

Élőben:Varga Izabella

Horoszkóp: Kos
Hobbi: mozi, színház
Kedvenc háziállat: Polly: nimfapapagáj
Kedvenc szín: fehér (változó)
Kedvenc film: Arizóniai álmodozók
Kedvenc étel: halászlé
Kedvenc sport: karate -Óbecsén, Jugoszláviában születtem. Pedagóguscsaládban nőttem fel.Gyermekszínészként kezdtem, egy csodálatos drámapedagógus, Benák Erzsébet irányításával működő színjátszó csoportban. Így lettem az Újvidéki Televízió gyermekműsorainak műsorvezetője, hazai és nemzetközi vers- és prózamondó versenyek szenvedélyes résztvevője. Egy kísérleti gimnáziumi osztályban érettségiztem természettudományi szakon. Utána az Újvidéki Filozófiai Egyetem pszichológia karára jártam, s mellette a Ben Akiba Színházban játszottam. Tanulmányaimat félbehagyva, öt évvel ezelőtt költöztem Magyarországra. Két évig tanultam színészmesterséget a zalaegerszegi Hevesi Sándor Színház Stúdiójában, majd három rendkívüli évadot töltöttem a kecskeméti Katona József Színházban.

Iza 2001-ben adott életet kislányának, Annának.