Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 Jugoszláviából szökött Pestre Imre apja Novák Éva unokatestvére. A Balassa család ezen ága a Vajdaságban él. Imre elvesztette édesanyját, s Koszovóban élő szerelmétől apja eltiltotta. Néhány hónap alatt teljesen megromlott apa és fia kapcsolata, odáig fajultak a dolgok, hogy Imre komoly verést kapott az apjától. Az ilyen regula nyomai nem tűnnek el könnyedén. Imre hátát sokáig visszataszító sebhelyek borították, s ezeket mindennél jobban szégyellte. Nem vetkőzött le senki előtt, még a strandra sem volt hajlandó kimenni. Végül plasztikai sebészeti eljárással hozták rendbe a kérdéses bőrfelületet.

Titokban döntött úgy, hogy Budapestre, Éva nagynénjéhez szökik. A Novák család szívesen látta és befogadta őt. Hamar beilleszkedett, s Dani személyében igazi, jó barátra lelt. Egyúttal szerelmes lett Mátyás Tildába, s bár éveken át csak sóvárgott utána, lassan-lassan beért a hosszas vágyakozás gyümölcse. Zsófihoz igaz szerelem fűzi, csak azt nem tudja, hogy a csapongó lány hasonlóan érez-e iránta.

Életben:Kinizsi Ottó

Horoszkóp: Szűz
Hobbi: színház
Kedvenc háziállat: teknősbéka
Kedvenc szín: kék
Kedvenc film: Dragojan: Sebek
Kedvenc étel: görög-török ételek
Kedvenc sport: úszás

Tatabányán születtem, gyermekéveimet Tarjánban, egy kis faluban töltöttem. Az általános iskola utolsó két évét egy tatabányai hatosztályos gimnáziumban végeztem.

A tanulás mellett a tatabányai Jászai Mari Színház gyerekszereplője voltam, majd belecsöppentem a televíziózásba. A Kölyökidő, a Nekem 8, majd a Repeta című műsorok szereplője, ifjú műsorvezetője lettem. A budapesti Vörösmarty Mihály Gimnázium dráma tagozatán érettségiztem.

"Ha nagy leszek, rendező és színész szeretnék lenni!!!" - mondtam már 5 évesen, azóta tartom magam korai elhatározásomhoz... A Barátok közt pedig remek lehetőséget ad erre.